Gratis verzending vanaf 50 euro

Basistraining ZaaiGoed in Vollenhove (omg. Meppel, Noordoostpolder) mei, juni, juli 2018 €160.00

Nog een paar plaatsjes beschikbaar!!

Zin gekregen om met ZaaiGoed aan de slag te gaan? Door de Basistraining te doen krijg je een uitstekende basis aangereikt!  

Je leert waar het ZaaiGoed over gaat, waarom het goed is om het te zaaien en natuurlijk: hoe je dat kan doen. Opvoeden krijgt met ZaaiGoed een hele nieuwe dimensie en omdat je het meteen kan toepassen gaat het ook echt leven.

Aanmelden kan door de training in deze webshop te bestellen.

Het is eventueel mogelijk om de basistraining in 2 termijnen van € 82,50 te voldoen, inschrijven mag je dan doen via info@essisme.nl, geeft hier aan om welke training het gaat en laat jouw gegevens achter in de mail; bedrijfsnaam, naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en emailadres. Je betaalt dan voor aanvang van de eerste training het eerste deel en voor de laatste trainingsdag het tweede deel.

Bij de training krijg je een uitgebreid werkboek en een ZaaiGoedposter die bij de prijs zijn inbegrepen. Het werkboek is niet alleen heel handig om aantekeningen te maken tijdens de training. Het is vooral ook een mooi naslagwerk vanwege alle informatie die erin is opgenomen. Je ontvangt het werkboek bij start van de training.

De training bestaat uit 4 donderdagavonden

Data en tijden:  

17 mei 2018: van 19.00 – 22.00 uur 

7 juni 2018: van 19.00 – 22.00 uur 

21 juni 2018: van 19.00 – 22.00 uur 

5 juli 2018: van 19.00 – 22.00 uur 

In deze 4 avonden krijg je een introductie van ZaaiGoed, uitleg over de ZaaiGoed methode en worden de 4 pijlers Tess, Mo, Max en Kate uitvoerig behandeld. Ook zal er voldoende ruimte zijn om ervaringen uit te delen en vragen te stellen. Het is een heel praktisch ingestoken programma: jullie praktijkvoorbeelden staan centraal zodat je veel van elkaar kan leren.

Locatie: 

J/M Kinderopvang, Oppen Swolle 15, 8325 PE Vollenhove

Koffie, thee en lunch:​

Koffie, thee is inbegrepen.

Tijd: 
We beginnen op de avonden stipt om 19.00 uur, dus kom op tijd. Inloop is vanaf 18.45 uur.

Na afloop ontvang je een certificaat. Hiermee kan je iedereen laten zien dat je de Basistraining ZaaiGoed met goed gevolg hebt afgerond.

Door deze boeking te maken ga je akkoord met onze volgende annuleringsvoorwaarden. Een annulering dient schriftelijk te gebeuren. Annulering tot 1 maand voor aanvang van de training dan ben je Essisme niets verschuldigd. Annulering binnen 1 maand tot 14 dagen voor aanvang van de training dan betaal je 50% van de kosten van de training. Annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de training dan betaal je 100 % van de kosten van de training. Indien je een dag niet aanwezig kunt zijn, mag je wel inhalen bij een andere training.