Gratis verzending vanaf 50 euro

Basistraining ZaaiGoed Ommeren (omgeving Tiel) maart, april 2018 €165.00

Zin gekregen om met ZaaiGoed aan de slag te gaan? Door de Basistraining te doen krijg je een uitstekende basis aangereikt!  

Je leert waar het ZaaiGoed over gaat, waarom het goed is om het te zaaien en natuurlijk: hoe je dat kan doen. Opvoeden krijgt met ZaaiGoed een hele nieuwe dimensie en omdat je het meteen kan toepassen gaat het ook echt leven.

Aanmelden kan door de training in deze webshop te bestellen.

Deze training is niet in samenwerking met een gastouderbureau waardoor de prijs van de basistraining iets hoger is in verband met de zaalhuur, koffie en thee. (prijs basistraining ZaaiGoed 2018 via een gastouderbureau is € 160,00 p.p.)

Iedereen kan zich dus ook aanmelden; gastouder, vraagouders, ouders, opa of oma.

Het is eventueel mogelijk om de basistraining in 2 termijnen van € 85,00 te voldoen, inschrijven mag je dan doen via info@essisme.nl, geeft hier aan om welke training het gaat en laat jouw gegevens achter in de mail; bedrijfsnaam, naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en emailadres. Je betaalt dan voor aanvang van de eerste training het eerste deel en voor de laatste trainingsdag het tweede deel.

Bij de training krijg je een uitgebreid werkboek dat bij de prijs is inbegrepen. Het werkboek is niet alleen heel handig om aantekeningen te maken tijdens de training. Het is vooral ook een mooi naslagwerk vanwege alle informatie die erin is opgenomen. Je ontvangt het werkboek bij start van de training.

De training bestaat uit 3 zaterdagen.

Data en tijden:  

24 maart 2018: van 9.00 – 13.00 uur 

7 april 2018: van 9.00 – 13.00 uur 

21 april 2018: van 9.00 – 13.00 uur 

In deze 3 ochtenden krijg je een introductie van ZaaiGoed, uitleg over de ZaaiGoed methode en worden de 4 pijlers Tess, Mo, Max en Kate uitvoerig behandeld. Ook zal er voldoende ruimte zijn om ervaringen uit te delen en vragen te stellen. Het is een heel praktisch ingestoken programma: jullie praktijkvoorbeelden staan centraal zodat je veel van elkaar kan leren.

Locatie: 

Zaal van Camping de Vijverhof, Ommerenveldseweg 51, 4032 NB Ommeren 

Vlak bij de A15

Koffie, thee en lunch:​

Koffie, thee is inbegrepen.

Omdat de training om 13.00 uur is afgelopen is er geen grote lunchpauze, maar zal er 2x een kleine pauze zijn waarin gelegenheid is om iets te eten (zelf meenemen) en te drinken. We krijgen van de locatie iets lekkers bij de koffie aangeboden.

Tijd: 
We beginnen op de zaterdag stipt om 9.00 uur, dus kom op tijd. Inloop is vanaf 8.45 uur.

Na afloop ontvang je een certificaat. Hiermee kan je iedereen laten zien dat je de Basistraining ZaaiGoed met goed gevolg hebt afgerond.

Door deze boeking te maken ga je akkoord met onze volgende annuleringsvoorwaarden. Een annulering dient schriftelijk te gebeuren. Annulering tot 1 maand voor aanvang van de training dan ben je Essisme niets verschuldigd. Annulering binnen 1 maand tot 14 dagen voor aanvang van de training dan betaal je 50% van de kosten van de training. Annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de training dan betaal je 100 % van de kosten van de training. Indien je een dag niet aanwezig kunt zijn, mag je wel inhalen bij een andere training.

De training gaat door bij minimaal 15 deelnemers.