Gratis verzending vanaf 50 euro

Terugkomdag ZaaiGoed 10 juni 2018 €75.00

​Hallo alle oud deelnemers van de basistraining ZaaiGoed,

We hebben jullie heugelijk nieuws te brengen, wij gaan, op veler verzoek, een geweldige terugkomdag ZaaiGoed organiseren.

Bekijk het unieke concept hieronder en sluit je aan! We kunnen helaas maar 20 deelnemers kwijt, dus op binnenkomst van opgave wordt er een plekje voor je vrij gehouden. Gun jezelf deze unieke opfrisdag, waar elkaar ontmoeten en zorgen voor jezelf centraal staan!

Het programma:

11.00 - 11.15 uur Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers.

11.15 - 13.00 uur Onder begeleiding van Silvia gaan we ZaaiGoed opfrissen door middel van uitdelen van ervaringen met elkaar en het behandelen van casussen. Heb jij een situatie waar je tegen aan loopt en wil je die eens met ander bespreken? Of ben je zo goed met ZaaiGoed bezig dat jouw inbreng van waarde kan zijn? Door middel van leuke werkvormen brengen we een verdieping in het werken met ZaaiGoed aan.

13.00 - 14.00 uur Lekkere lunch: Zorg voor jezelf, maar wij zorgen dat je alleen nog maar hoeft te kiezen uit van allerlei lekkere dingen. Maak een keuze. 

14.00 - 15.30 uur Gebruik van zwembad, sauna, infrarood sauna, jacuzzi (in badkleding). Onder ontspannende omstandigheden praten we met elkaar (eventueel aan de hand van ingebrachte stellingen) over het werken met kinderen. Een geweldige gelegenheid om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. En tevens eens even lekker ruimte voor jezelf te maken. Dus neem je zwemkleding en handdoek mee. 

Voor wie dit niet wil is er een prachtige tuin en binnen tuin (bij slecht weer) waar het geweldig is om te vertoeven. 

15.00 uur Koffie, thee en wat lekkers 

15.30 - 16.00 uur Leuke aanbiedingen op onze producten, afsluiting en evaluatie van de dag

Wanneer: zondag 10 juni 2018

Kosten: € 75,00 inclusief gehele programma en eten en drinken, je krijgt een factuur (voor eventueel op te voeren kosten). 

Waar: Leuvense Kweldijk 13, 4214 KV Vuren. (Locatie is uitsluitend voor ons, er zijn geen andere gasten)

Door deze boeking te maken ga je akkoord met onze volgende annuleringsvoorwaarden. Een annulering dient schriftelijk te gebeuren. Annulering tot 1 maand voor aanvang van de training dan ben je Essisme niets verschuldigd. Annulering binnen 1 maand tot 14 dagen voor aanvang van de training dan betaal je 50% van de kosten van de training. Annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de training dan betaal je 100 % van de kosten van de training. Indien je een dag niet aanwezig kunt zijn, mag je wel inhalen bij een andere training.