LIVE TRAININGEN VOOR ALLE OPVOEDERS

BASISTRAINING

Honderden gedreven opvoeders gingen jou voor in de basistraining! We leren je anders kijken, anders luisteren en anders doen naar kinderen en als extra ook naar jezelf!

We leggen de basis van ZaaiGoed, een levenslange investering in jezelf, in kinderen en dus in de toekomst!

Zaai mee en ontdek meer over kinderen en jouzelf!

IMG_4810

"Echt, wat je zaait is wat je oogst

Ik ben nog bewuster naar de kinderen, mijzelf en mijn gezin gaan kijken . En dat op zo’n fijne manier, door nog beter naar elkaar te luisteren, kijken en samenwerken, dingen bewuster te benoemen merk ik echt dat je veel positiever in het leven staat , en door iets kleins toe te voegen krijg je zoveel mooie momenten terug, echt fantastisch!

In mijn werkveld, maar ook zeker thuis heeft het mij geweldige momenten gebracht, echt voor iedereen een aanrader ! Zelfs ouders bij mij in de opvang zijn allemaal razend enthousiast en gebruiken ook heel veel dingen thuis. Geen moment spijt van dat ik de training heb gevolgd, en wauw wat is Silvia een topper! ."

Noortje Moonen
Moeder en Gastouder
Kinderopvang "Het Vrolijke Noortje"

VERDIEPINGSTRAINING

Voor dié opvoeder die zichzelf en kinderen nog wat extra's gunt! We gaan water geven op de basis die gelegd is, door oefenen met ZaaiGoed en je eigen casus uit de praktijk.

Door afwisselende werkvormen brengen we een mooie verdieping aan waarbij kinderen nog meer gaan ervaren van die geweldige tuinman in jou!

foto ZaaiGoed

"Gelijk na de eerste informatieavond was ik in vuur en vlam voor ZaaiGoed.

Ik ben al langer met het thema zelfontwikkeling bezig en in ZaaiGoed heb ik nu een methode gevonden om aan mij zelf te werken en tegelijk met de kinderen. Waarbij het voor mij eigenlijk meer is als alleen een methode, het is een manier hoe je naar jezelf en anderen kijkt.

Met ZaaiGoed kan ik kinderen al vanaf kleinst aan meegeven in hun kracht te staan en hoe je sociaal met elkaar kunt leven en daarbij je zelf kunt en mag zijn!

Het is zo leuk hoe snel en natuurlijk de kinderen met de karakters Tess, Mo, Max en Kate vertrouwd zijn geraakt. Ze zijn helemaal gek op de verhaaltjes, liedjes en activiteiten rondom deze vier kinderen.

Wiebke Bruemmer
Moeder en Gastouder

 

V.I.P. DAGEN

Veel Inspiratie Planten we op deze dagen. Voor iedereen die een basistraining van ZaaiGoed heeft gevolgd. (live of online) hebben we speciale V.I.P. dagen. We ontmoeten en inspireren elkaar, delen ervaringen en stellen onze vragen. Iedere dag heeft een ander thema, waardoor het iedere keer weer een feestje is. En onder het mom Zorg voor jezelf, hoort daar op deze unieke locatie een lekkere lunch bij!

Een mooie dag voor opvoeders onder elkaar!

INSPIRATIE WORKSHOP

Geïnspireerd geraakt? We verzorgen ook workshops. In 1,5 uur (of korter of langer naar behoefte) nemen we een groep graag mee door op een interactieve manier bewustwording te zaaien en iedereen die met kinderen werkt of is anders te laten kijken naar kinderen en naar zichzelf!

Dus voor gastouders, kinderopvang, scholen, ouderraden of groepen ouders... wij komen graag zaaien!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hieronder hebben we de meeste gestelde vragen en het antwoord voor je op een rij gezet.

heb je meer vragen over de trainingen, contact ons gerust en we helpen je verder

Heb je interesse of vragen? 

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Bellen kan ook: 06-23508807 of mail: info@essisme.nl

Wij komen ook graag op locatie meer vertellen.

Dit wil je niet missen

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top